Metodický postup pri zlepšovaní kvality vo fáze vývoja konceptu s využitím štatistických metód - Ďuričeková, Denisa, 1981-
Inovatívne postupy zlepšovania kvality produkcie výrobkov. Zlepšovanie výrobných procesov vo fáze vývoja. Strategické rozhodovanie smerovania vývoja konceptu výrobku. Štatistické výsledky a opatrenia k zlepšovaniu kvality výrobkov, resp. výrobných procesov.