Negotiation strategies and tactics - Olexová, Cecília, 1976-
Charakteristika vyjednávania. Vyjednávacie stratégie a taktiky. Rozdeľujúce a zjednocujúce vyjednávanie. Cieľ a metodológia. Výsledky a diskusia.