Outsourcing v dezintegrácii podniku - Daňo, Ferdinand, 1959-
Outsourcing ako faktor úspechu podniku. Hlavné výhody outsourcingu. Outsourcing a dezintegrácia podniku. Charakteristika dezintegrácie alebo unbundlingu podniku. Prečo sa podniky rozhodujú dezintegrovať.