Moderné prvky v externej reklame - Dražová, Katarína
História externej reklamy. Externá reklama v súčasnosti. Nové trendy v outdoore na Slovensku - moving board, bikemedia, bluetooth v MHD, beboard, TV jackets. Zvieratá a rastliny ako externé reklamné médium.