Využitie IKT v podnikoch cestovného ruchu v SR a nové trendy - Benešová, Dana, 1958-
Najfrekventovanejšie oblasti využívania IKT v slovenských podnikoch cestovného ruchu z hľadiska nových trendov na európskom trhu cestovného ruchu. Operatívne manažérske postupy, ktoré vedú podniky v cestovnom ruchu k zmene ich zamerania od produktovo-orientovanej organizácie na organizáciu zameranú na zákazníka.