Integračné snahy v oblasti medzinárodných noriem a štandardov - Hakulinová, Alena
Vývoj v oblasti medzinárodných štandardov s dôrazom na tvorbu a zavádzanie integrovaných manažérskych systémov do procesov organizácií. Vplyv na vývoj v oblasti medzinárodných štandardov.