Vykazovanie ekonomických prínosov cestovného ruchu a turistický satelitný účet - Čechovičová, Adriána
Analýza systému štatistického vykazovania prínosov cestovného ruchu, s dôrazom na súčasné zavádzanie turistického satelitného účtu na Slovensku. Existencia kvalitného štatistického výkazníctva cestovného ruchu patrí medzi kľúčové oblasti rozvoja cestovného ruchu v krajine.