Vplyv digitalizácie na marketingovú komunikáciu TV stanice - Eisele, Štefan
Očakávané prínosy digitálnej televízie. Komparácia analógového a digitálneho signálu. Rast ponuky reklamného priestoru a času na trhu. Prezentácia reklamného obsahu a legislatíva.