Ochrana trhových subjektov v leteckej doprave - Eliašová, Darina
Aktuálna problematika leteckej dopravy v súvislosti s krachom niektorých leteckých prepravcov a ich následky. Metódy ochrany leteckých spoločností a spotrebiteľov leteckých služieb. Riešenie problémov v oblasti obchodu, služieb a cestovného ruchu a plynulej leteckej prepravy.