Využitie Six sigma pri zlepšovaní procesov v leteckej doprave - Hajduová, Zuzana, 1974-
Inovácie pomocou Six sigma. Pohľad na inovačnú aktivitu v rámci reálneho podniku. Príspevok zachytáva celý inovačný proces, a to od vzniku nápadu až po samotnú realizáciu inovácie, vrátane finančnej analýzy.