Distribučné metódy v praxi slovenských podnikov - Gabriš, Miloš
Výsledky prieskumu, ktorý bol zameraný na podnikateľskú sféru a jeho cieľom bolo zistiť stav v oblasti využívania distribučných metód v praxi. Využívanie jednotlivých metód na zvýšenie efektívnosti distribúcie. Prostriedky využívané na identifikáciu a sledovanie pohybu tovaru na ceste k spotrebiteľovi. Úrovne označovania tovaru pri sledovaní jeho pohybu. Zhodnotenie prínosu metód na zvýšenie efektívnosti distribúcie. Spokojnosť spolupráce s partnermi v oblasti distribúcie.