Riziko morálneho hazardu ako dimenzia riadenia rizík počas hospodárskej krízy - Košík, Oto
Pojem morálny hazard. Dimenzie morálneho hazardu v súčasnej globálnej kríze. Riadenie rizík v podnikateľskom subjekte. Náhodný proces riadenia rizík, ktoré generovali finančnú krízu. Cieľavedomý a systematický proces riadenia rizík.