Vymedzenie pojmu znalosť v manažmente znalostí - Hvizdová, Eva, ml
Problematika manažmentu znalostí sa nemôže zaobísť bez vymedzenia terminologického aparátu vzťahujúceho sa k jeho obsahu. Jedným z kľúčových pojmov je termín znalosť, ktorý je v tomto kontexte chápaný z rôznych pohľadov, ktoré nám umožňujú pochopiť problematiku manažmentu znalostí od jeho vzniku, čiže od samotnej znalosti.