Výučba zásad vedeckej komunikácie v rámci pedagogického procesu na vysokej škole - Holubcová, Ivana, 1982-
Zásady vedeckej komunikácie na vysokej škole s cieľom formulovať účinný systém na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Prieskum používaných systémov vzdelávania študentov v oblasti vedeckej komunikácie na OF EUBA. Možnosti zlepšenia vedeckej komunikácie na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave.