Poznatková spoločnosť a vzdelávanie - Knapik, Peter
Základom ekonomiky založenej na poznatkoch sú poznatky, ktoré je ťažko kvantifikovať a ešte ťažšie oceniť. Teoretické východiská a vzdelávanie v poznatkovej spoločnosti. Reálne podmienky pre budovanie poznatkovej spoločnosti a vytvorenie podmienok súťaživosti.