Finanční analýza se zaměřením na výnosnost - Míková, Marie
Dôležitosť ukazovateľa výnosnosti vložených prostriedkov vo finančnom rozhodovaní podniku v trhovej ekonomike. História uvedeného ukazovateľa. Predpoklady vyživania ukazovateľa výnosnosti vložených prostriedkov.