Prístupy dodávateľa k zákazníkovi v procese predaja na priemyselnom trhu - Kita, Jaroslav
Riziko vo vzťahoch zákazník - dodávateľ. Prístup dodávateľa. Želaná pozícia dodávateľa. Nástroje činnosti dodávateľa. Plánovanie predaja.