Prieskum spolupráce medzi výrobnými a obchodnými spoločnosťami - Kremeňová, Monika
Význam kooperačných vzťahov medzi sférou výroby a obchodu. Spolupráca medzi jednotlivými členmi distribučného kanála (výrobca, veľkoobchod, maloobchod) a dosiahnutie synergického efektu, teda lepších výsledkov, vyšších ziskov ako pri individuálnej snahe. Výsledky z realizovaného prieskumu skumajúceho spoluprácu v distribučných kanáloch. Prieskum sa zaoberal zišťovaním na akom základe spoluprácujú distribuční účastníci, aké výhody prináša spolupráca a aké parametre ovplyvňujú úspešnosť spolupráce.