Inovácie v cestovnom ruchu - Kubičková, Viera, 1970-
Identifikácia podstatných špecifík produkcie služieb cestovného ruchu, ktoré determinujú rozsah a charakter inovačných aktivít. Podniky cestovného ruchu v SR a implementácia inovácií zameraných na klienta, produkt a technológiu.