Bezpečná kultúra ako súčasť corporate culture - Belejová, Martina
Priblíženie fenoménu bezpečnej kultúry z hľadiska teórie založenej na praktických skutočnostiach, prostredníctvom definícií, indikátorov a modelov bezpečnej kultúry, ako aj umiestnením bezpečnej kultúry do systému Corporate Culture.