Možnosti využívania elektronických systémov v rezorte kultúry účastníkmi cestovného ruchu na Slovensku - Litomerický, Juraj
Elektronické systémy v rezorte kultúry. Komunikácia prostredníctvom internetu a využívanie elektronických systémov v rezorte kultúry účastníkmi cestovného ruchu. Online rezervačné a predajné portály a ich využitie.