Mediácia ako mimosúdne riešenie sporov po poslednej novele zákona o mediácii - Lukačovičová, Iva
Mediácia ako spôsob mimosúdneho riešenia sporov. Zákon č. 141/2010 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákonč. 420/2004 Z.z. o mediácii a doplnení niektorých zákonov. Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2008/52/ES zo dňa 21. mája 2008.