Reklamný trh v čase súčasnej finančno-hospodárskej krízy - Brynkusová, Barbora
Reklama a kríza. Svetové výdavky na reklamu (2008-2009). Prerozdelenie tradičných reklamných rozpočtov do online reklamy. Vyhliadky do blízkej budúcnosti.