Nadnárodné obchodné spoločnosti v kontexte novej funkcie maloobchodu a európskej reštrukturalizácie - Medňanský, Ladislav
Základná metodika spracovania prehľadu vývojových fáz a zmien v európskom maloobchode a jeho konzekvenciách. Problematika implikácií na nadnárodné obchodné spoločnosti. Nové poznatky o vývoji maloobchodných štruktúr v Európe.