Manažment regionálnych partnerstiev v cestovnom ruchu - Michálková, Anna, 1968-
Definovanie pojmu regionálne partnerstvo v cestovnom ruchu. Manažovanie regionálnych partnerstiev v cestovnom ruchu. Hodnotenie úspešnosti regionálnych partnerstiev cestovného ruchu ako nástroja rozhodovania manažmentu, jeho kontroly a prípadnej komparácie partnerstiev.