Porovnanie vnímavosti spoločensky zodpovedného podnikania v podnikoch Východoslovenského kraja - Halagová, Lýdia
Analýza súčasného stavu spoločensky zodpovedného podnikania vo vybraných podnikoch Východoslovenského kraja. Uplatňovanie zodpovedného podnikania v turbulentom prostredí trhovej ekonomiky. Ekonomické ciele smerujúce k prospechu celej spoločnosti.