Motivácia zamestnancov vo vzťahu ku kvalite pracovného výkonu - Šušňáková, Viktória
Prezentácia výsledkov analýz motivácie zamestnancov v spoločnosti Slovak Telekom, a.s., na úseku Informačných a asistenčných služieb. Definovanie oblastí motivácie, ktoré majú vplyv na kvalitu pracovného výkonu zamestnancov.