Krízový manažment a manažment podniku v podmienkach globálnej krízy - Vaňková, Dana
Riadenie podniku a možnosť vzniku krízových situácií. Krízový manažment ako súhrn činností spojených s monitorovaním rizikových činiteľov. Prevencia vzniku krízových situácií. Implementácia zmien v spoločnosti postihnutej krízou.