Manažment cestovného ruchu v SR a jeho konzekvencie pre konkurencieschopnosť na medzinárodnom trhu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Konkurencieschopnosť cestovného ruchu v komparácii s medzinárodným trhom 130 krajín. Finančná podpora rozvoja cestovného ruchu. Turistický satelitný účet (TSA). Strategický destinačný marketing. Pozícia Slovenskej republiky v konkurencieschopnosti cestovného ruchu.