Faktory úrovne procesov a procesná optimalizácia - Miklošík, Andrej
Procesná analýza predstavuje v súčasnej dobe jeden z významných zdrojov identifikácie úspor zdrojov rôzneho druhu. Modelovanie prináša abstraktný pohľad na firemné procesy a zachytáva komplexicitu vzťahov so vzájomnými súvislosťami a identifikáciou kľúčových premenných, ktoré ovplyvňujú finálny výsledok – konkurencieschopnosť, pridanú hodnotu a hospodársky výsledok analyzovaného subjektu.