Postavenie multinacionálnych korporácií v rámci elektrotechnického priemyslu na Slovensku v časoch súčasnej globálnej krízy - Pappová, Alexandra
Význam elektrotechnického priemyslu pre slovenské hospodárstvo. Postavenie najúspešnejších multinacionálnych korporácií v elektrotechnickom priemysle na slovenskom trhu. Výhody multinacionálnych korporácií a podpora rozvoja dodávateľských sietí.