Konkurencieschopnosť na pozadí globálnej a dlhovej krízy v Európskej únii - Hamara, Andrej
Analýza aktuálnych otázok súvisiacich s konkurencieschopnosťou jednotlivých národných ekonomík a integračných zoskupení, so zameraním na Európsku úniu, ktoré priniesla finančná a ekonomická kríza a jej konzekvencie pre rast konkurencieschopnosti národných ekonomík.