Prognózovanie, predvídanie, forecasting, foresight - Oreský, Milan, 1956-
Terminologické otázky a charakteristika pojmov prognóza, prognózovanie, foresight. Prepojenie predaja s ostatnými prvkami hodnototvorného reťazca – predvídanie predaja. Metodický rámec a časový postup tvorby štvrťročných predpovedí predaja.