Obchodné aspekty vzťahov medzi EÚ a krajinami západného Balkánu - Silná, Zuzana
Autonómne preferencie ako dočasný nástroj, ktorý poskytuje EÚ krajinám západného Balkánu. Nástroje obchodnej spolupráce ako prostriedok na konsolidáciu politických vzťahov v regióne a začlenenie regiónu do multilaterálneho systému.