Nákupné správanie: aspekt hodnotového reťazca spotrebiteľa - Richterová, Kornélia
Teoretické a metodické východiská skúmania nákupného správania spotrebiteľa. Poznatky z hodnotových reťazcov študentov Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v rokoch 2008 – 2010. Hodnotové reťazce pri nákupe odevov, obuvi a koženej galantérie.