Transakčná matica a jej vplyv na exportné ceny - Hansenová, Heda
Transakčné náklady v systéme medzinárodného obchodu. Transakčné náklady v podmienkach medzinárodnej kúpnej zmluvy - transakčná matica. Matica transakčných nákladov v exporte a importe. Transakčné náklady a geografická diverzifikácia exportu. Matica výrobkovej a geografickej diverzifikácie.