Komparatívna analýza rozvoja hotelových reťazcov s vybranými krajinami - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Výsledky výskumu, ktorý sa zaoberal komparáciou Slovenska s vybranými krajinami v oblasti začlenenia hotelov do hotelových reťazcov. Štruktúra hotelov z hľadiska triedy. Hotelové reťazce a centrá distribučných systémov.