Významné momenty sponzoringu - od starovekého Ríma až po súčasnosť - Rubaninská, Kamila
Začiatky sponzoringu siahajú do obdobia starovekého Grécka a Ríma, kedy najmä športové podujatia predstavovali výnimočnú príležitosť pre zlepšenie spoločenského postavenia sponzorov a podporovateľov. Dôležité okamihy vývoja sponzoringu v stredoveku a v priebehu 19. storočia v zahraničí ako aj na Slovensku.