Segmentácia dopytu v hotelierstve - Staňo, Roman
Segment klientely hotela: Obchodní cestujúci, skupiny a klienti voľného času. Identifikácia segmentácie dopytu v hotelierstve od hotelov pre obchodných cestujúcich až po luxusné hotely. Úspech podnikateľských subjektov na hotelovom trhu.