Právno teoretické reflexie k projektom verejno súkromného partnerstva - Holub, Dušan
Projekty verejno súkromného partnerstva (PPP projekty) sú jedným z prostriedkov dlhodobého rozvoja infraštruktúry a služieb, v ktorom dochádza k spojeniu výhod súkromného a verejného sektora. Základom budúceho úspechu každého PPP projektu je dobrá zmluva. Zásadné prekážky realizácie PPP projektov, ktoré by sa nedali riešiť za existujúceho právneho stavu nie sú, aj keď potreba novej primeranej právnej regulácie existuje.