Udržateľný marketing ako nový prístup k marketingovému riadeniu - Vasiľová, Mária, 1985-
Trhová orientácia, udržateľný marketing a makromarketing. Porovnanie trhovej orientácie, udržateľného marketingu a makromarketingu. Špecifiká a prínosy implementácie princípov udržateľného marketingu. Matica na určenie pozície firmy v rámci udržateľného marketingu.