Spoločenská zodpovednosť firmy - významný konkurenčný nástroj - Vokounová, Dana, 1962-
Spoločenská zodpovednosť firmy ako marketingový nástroj predstavuje zdroj konkurenčnej výhody. Charakteristika súčasného stavu spoločenskej zodpovednosti firiem. Analýza spoločenskej zodpovednosti firiem ako silného marketingového nástroja.