Ľudské zdroje v systéme manažérstva kvality - Karkalíková, Marta
Kvalita ľudského kapitálu je primárnym predpokladom k vytvoreniu budúcich hodnôt a komparačných výhod organizácie. Zefektívnenie systému manažérstva kvality si vyžaduje skvalitnenie výberu personálu a jeho hodnotenie pri výkone jednotlivých funkcií.