Vybrané aspekty politiky cestovného ruchu v Slovenskej republike - Trefil, Peter
Hospodárske výsledky cestovného ruchu v roku 2009 v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi. Schválenie Zákona o podpore cestovného ruchu NR SR dňa 3. marca 2010 s účinnosťou od 1. januára 2011. Podpora a tvorba cestovného ruchu a ovplyvňovaníe daností relevantných pre cestovný ruch.