Zahraničný obchod medzi EÚ a krajinami SNŠ - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza vývoja zahraničného obchodu EÚ s krajinami SNŠ prostredníctvom vývoja zahraničného obchodu v rámci organizačného zoskupenia SNŠ. Hlavné komodity vzájomného obchodovania EÚ s týmito krajinami.