Environmentálne ocenenie podnikov cestovného ruchu - Vačková, Andrea
Podniky cestovného ruchu a motívy environmentálneho správania sa. Environmentálne ocenenia podnikov cestovného ruchu, označenia a certifikácie. Zelené ocenenia (Green Awards) a podmienky získania zelených ocenení WTGA. Výhody pre kandidátov a držiteľov ocenenia WTGA.