Historické perspektívy inovačných stratégií spoločnosti Whirlpool - Knošková, Ľubica, 1965-
Analýza produktových inovácií spoločnosti Whirlpool z historického hľadiska vo vzťahu ku Kondratievovým technologickým cyklom a inovačným stratégiám a navrhnutie príležitostí v oblasti produktových inovácií v rámci pôsobenia spoločnosti Whirlpool v budúcnosti.