Súčasná medzinárodná obchodná prax slovenských podnikov v súvislosti s Incoterms 3000 - Valachovičová, Viktória
Súčasné a pripravované medzinárodné obchodné podmienky INCOTERMS. Deklarovanie súvislosti INCOTERMS, medzinárodného obchodu a medzinárodnej prepravy. Medzinárodné obchodné podmienky vydávané Medzinárodnou obchodnou komorou so sídlom v Paríži.