Využitie štandardizovaného hodnotiaceho nástroja v záverečných prácach a vo vzdelávaní študentov na vysokých školách obchodno-vedného zamerania - Vančíková, Jana
Využitie štandardizovaného hodnotiaceho nástroja na hodnotenie záverečných prác študentov vysokých škôl so zameraním na vysoké školy obchodno-vedného zamerania. Pozitívne a negatívne aspekty vytvárania štandardizovaného hodnotiaceho nástroja a jeho aplikácie.