Historické medzníky budovania corporate identity - Zorkóciová, Otília, 1954-
Porovnanie podstatných charakteristík, mapujúcich zmeny Corporate Identity v historických súvislostiach, ako aj vymedzenie konkrétnych medzníkov zmien. Rôzne prístupy charakteristík Corporate Identity v slede historického spoločensko-ekonomického vývoja od 60. rokov 20. storočia po súčasnosť.